Uw gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten

Bent u op zoek naar een echtscheidingsadvocaat? Ons advocatenkantoor zit al sinds jaar en dag in Tilburg en is voornamelijk gespecialiseerd in incasso en familierecht. Ons team bestaat uit 10 personen waarvan zes advocaten en vier medewerkers. We blijven bewust klein, zodat we een persoonlijke relatie met onze cliënten kunnen onderhouden, korte lijnen kunnen aanhouden en dat alles tegen een scherp tarief kunnen aanbieden.

Specialisatie

Als u een echtscheidingsadvocaat van ons kantoor uit Tilburg inschakelt, dan krijgt u te maken met een van onze familierecht advocaten. Zij hebben ervoor gekozen om zich te specialiseren in het familierecht. Ze zijn lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (VFAS). Alleen ervaren familierecht advocaten kunnen lid worden van deze vereniging, die strenge kwaliteitseisen stelt aan haar leden.

Contact met een echtscheidingsadvocaat in Tilburg

Als u in scheiding ligt of juridische hulp nodig heeft bij andere belangrijke aspecten binnen het familierecht, dan kunt u in Tilburg een beroep doen op een van onze gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten. U kunt voor een afspraak direct bellen naar 013 - 799 95 87 of vul ons afsprakenformulier in. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.